Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Kata Kata Sindiran Bahasa Jawa Lucu Lengkap Dengan Gambar Unik

Kata Kata Sindiran Bahasa Jawa Lucu ini dilengkapi dengan gambar dengan background dan desain tulisan yang unik dan cantik untuk dilihat. Rangkaian kata bahasa jawa bergambar ini bisa dipakai untuk story/status Whatsapp dan juga instagram. bisa juga anda pakai di media sosial lainya.

Ada banyak gambar kata bahasa jawa kali ini yang isinya bisa sindiran, kata nasehat, pengingat ataupun wejangan kepada kita semua. 

Banyak juga kata sindiran untuk teman dalam bahasa jawa kali ini, mulai dari urusan cinta, pergaulan sehari-hari dengan bahasa penyampaian sederhana dan lucu namun tetap memiliki makna.

Berikut ini kata sindiran bergambar lucu yang juanesia.info spesial bagikan untuk anda semua.

kata-sindiran-bahasa-jawa-instropeksi-diri


Mayoritas Uwong Iku Mung Iso Mbiji Tanpo Ngerti,
Biso Nyacati Tanpo Instropeksi Diri,
HOP, STOP, Okehi Mingkem, Kurangi Nyangkem


sejatine_urip

Dipikir Loro
Dirasakke yo malah tambah loro
Loro + Loro = PAPAT


kata_jawa_njogo_omongan

Omonganmu ra penak
Mau esuk sikatan nggo odol opo semen

Gambar_sindiran_jawa

Sing Ndue pacar bae
Kudu sabar arep ketemu pacare
Opo maning sing ora ndue pacar

kata-rayuan-bahasa-jawa

Cintaku ro awakmu kwi koyo camera
Focus ning awakmu tok, liyone ngeblurr

Untung Atiku iki digawe Karo Gusti Allah
Nek digawe Menuso Mesti uwis Remuk ket Mbiyen

Golek Duit iku gampang
Olehe sing angel

AKU tanpamu 
Bagaikan sego kucing
Ilang karete
Ambyaaarrr

Ojo Sebut Aku Mantan
Sebut Wae Aku Alumni
Sopo ngerti mengko Reoni

Tresno Iku Kadang Koyo Criping Telo
Iso Ajur Nek Ora Ngati-Ati Le Nggowo

Uripmu koyo wit gedhang
Ndue jantung tapi ra ndue ati

Ojo mung ngopi, sekali-kali ngeteh
Ben ngerti yen urip kwi ora mung pahit, 
Tapi sepet mbarang

bungah-lan-susah

Lek sepi ojo susah
Lek rame ojo terlalu bungah


gambar_kata_nasehat

Wong sabar rejekine jembar
Wong ngalah uripe berkah

gambar kata sindiran jawa iso nembang

Iso nembang ra iso nyuling
Iso nyawang raiso nyanding
Mesakne


kata sindiran jawa bergambar

Nek modalmu gur cokelat
Ojo seneng sek
Mergo sing gaene ngekek’i cokelat
Bakal kalah karo sing ngekek’I seperangkat alat sholat

Mangan ora enak, turu ora enak
Yo kuwi pas aku rindu karo awakmu

kata-sindiran-bahasa-jawa

Sing abot kwi tanggung jawab
Sing angel kwi sabar lan legowo
Sing gampang gawe angel kwi SAMBAT

kata-sindiran-lucu

Jenenge urip mesti okeh cobaan
Yen okeh saweran kwi jenenge dangdutan

kata-nasehat-jawa-bergambar

Nek wis onok, Syukurono
Nek Durung Teko, Entenono
Nek wis lungo, Lalekno
Nek ilang, Iklashno.

Aku Nyerah
Kabeh wis tak korbanke kanggo awakmu
Tapi koe malah nglarakno atiku
Wis cukup semene wae aku

Sakjane aku yo iso nongkrong ning Mall,
Macak Mbois nongkrong ning Café, 
Tapi aku emoh mengko mundak diarani akeh duite

AKu sing loro ati
Ngopo wong liyo sing mbok obati

Ora kabeh wong seneng karo opo sing awak dewe lakoni,
Tapi ora usah digagas, sing penting awak dewe niat apik 
Lan ngelakoni kanti bener.
Wong meneng ae kadang salah
Opo meneh wong polah.

gambar_kata_sindiran_bahasa_jawa_untuk_teman_tetangga

Nek ngomong ojo duwur-duwur
Mengko lambemu iso kesampluk pesawat

Kowe lungo nggowo kenangan,
Lha iki kok mulih neh nggowo Undangan

gambar-kata-nasehat-jawa-

Nek ngomong ojo manis-manis
Engko nak cangkeme dirubung semut
Mengko Jare lucu

Heran wae karo wong saiiki
Nek mbales chat suwi banget
Padahal nak ketemu 
Kerjane nyekeli HP wae

Penak ora penak
Yo penakno wae
Wong jenenge golek duit

gambar_sindiran

Wong nak diapiki
Mesti bakal mbales ngapikki
Nak wis diapiki tapi malah nglarani 
Mungkin Udu UWONG


sindiran_kata

Sak omong-omongmu
Wong Ngomong ora tuku ae
Saampek ndoble lambemu, 
Aku ra nggagas

gambar_sindiran

Koe iki Uwong Opo Kalkulator
Kok ora tau gelem Salah

Awale sok jual mahal,
Langka sing gelem,
Ora payu akhire di obral
Sewu Telu

kata-sindiran-untuk-teman-yang-gak-tulus

Rasah Ngaku konco Kenthel
Yen Pas Awor Aku 
Atimu Isih Ngrundel

Oo, Awakmu Ngiri Karo Aku
Yoweslah, Aku Ngalah
Aku tak tak Nganan

gambar-kata-ungkapan-hati

Awakku
Njobo Tegar
Njero Ambyarrr

kata-kata-jawa-perumpamaan-urip

Urip Kui Koyo Balap Karung
Ono Kesrimpet
Ono Njungkel
Ning Yo tetep Kudu Tangi 
Lan Mlayu Maneh

Obat Sing Pahit Wae Iso Nggawe Mari
Mosok Kowe Sing Manis Iso Nggawe Loro

Awakmu tetep tak enteni
Mesio Ngenteni iku gak penak

Ngono yo Ngono
Ning Ojo Ngono

gambar kata sejatine urip

Urip Kui Mung Sawang Sinawang
Mulakne Ojo Nyawang Sing Kesawang

Ojo Kementus nek Dadi Dukuran
Nduk Pasar Ndukuran 
Regane Sepuluh ewu telu

Dosa Sing Paling Menyedihkan Kwi
Dosambat Ora Ndue Duit

Itulah kata kata sindiran bahasa jawa lengkap dengan gambar lucu jawa yang dapat anda jadikan sebagai status whatsapp ataupun lainya. Semoga anda menyukai gambar kata bahasa jawa yang juanesia bagikan ini.